Vill du veta mer?

Fyll i ditt telefonnummer nedan
så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Om oss

  Vi effektiviserar din produktion

  Vi vill vara ditt självklara val av stödsystem för effektiv och kvalitetssäker produktion. Genom vår förståelse av effektiv produktion och egen utvecklingskompetens inom elektronik och mjukvara kan vi enkelt sprida budskapet om effektiv produktion. Genom långsiktigt partnerskap vill vi verka för att öka din lönsamhet och trygga din existens.

  Vi vill kvalitetssäkra och effektivisera din process

  Alla vinner på en effektiv och kvalitetssäker produktion: dina kunder blir nöjdare av högre kvalitet och snabbare leveranser, du ökar din lönsamhet, dina medarbetare får en bättre och stressfri arbetsmiljö och miljön tjänar på reducerade lager och mindre kassation. Därför har vi skapat BPS, Binar Production System, som ger dig smarta produktionstekniska-verktyg, testade och klara att användas, så att du kan fortsätta fokusera på det som du är bra på.

  Kontakta oss

  Vi utvecklar och anpassar lösningar efter dina behov

  Med egen utvecklingskompetens inom industriell elektronik och mjukvara, och till skillnad från ett rent automationsbolag, god kunskap om produktionsteknik, kan vi ligga i framkant med innovativa lösningar och snabbt ta fram smarta verktyg efter dina behov. Med många färdiga lösningar och egen verkstad kan vi korta ner utvecklingstiden och ge dig en kostnadseffektiv lösning.

  Vår story
  Testsystem från Binar

  Binar i siffror

  Effektiviserade fabriker

  600

  Effektiviserade fabriker

  Arbetsstationer med BPS

  1000

  Arbetsstationer med BPS

  Utvecklingsprojekt

  5000

  Utvecklingsprojekt

  Konstruerade kretskort

  1000

  Konstruerade kretskort

  Uppätna knäckebröd

  80000

  Uppätna knäckebröd

   

   

  Binar kommer från ”Binär”

  Binar kommer från ”Binär”, som i binära tal. Ja, ettor och nollor du vet. Från början hette vi ”Binär Elektronik i Trollhättan”, men när vi blev internationella och började synas på nätet försvann prickarna från ”ä” och vi blev Binar helt enkelt. Även om det är snart 20 år sedan så händer det att kunder fortfarande kallas oss för Binär, men det tycker vi bara är kul, det är ju vårt arv.

  År 2021 gick Binar Elektronik samman med Binar Iterocon AB och bytte samtidigt namn till Binar Solutions AB. Genom sammanslagningen skapades en helhet där våra kunder kan vända sig till en och samma aktör för olika industriella lösningar.

  Binar kopplingar

  Vi ingår i Binar-gruppen

  Vi ingår i Binar-gruppen. Därför det kan hända att du även förknippar oss med lyftutrustningar och pressautomation. Vi är en del i Argynnis Group och är hela gruppens utvecklingspartner. Förutom att utveckla våra egna produkter utvecklar vi elektronik och mjukvara för att styra ergonomiska lyftutrustningar, följsamma plåtväxlare, effektiva IR-ugnar och blåljus och sirener i utryckningsfordon. Ändra fram till 2007 var vi en del av moderbolaget, sedan bröts verksamheten ut och vi blev ett eget dotterbolag. Vi ägs av det långsiktighetsfokuserade, familjeägda investmentbolaget Pomona.

  Vill du läsa mer om oss? Missa inte att ladda ner vår digitala broschyr – den är helt gratis!

  Binar bilindustri

  Prenumerera på
  vårt nyhetsbrev

   Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.