Vill du veta mer?

Fyll i ditt telefonnummer nedan
så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Kvalitet & miljö

  Vi jobbar aktivt med kvalitet och miljö

  Vi jobbar med ständiga förbättringar även när det kommer till kvalitets- och miljöfrågor. Nedan kan du läsa mer om vårt arbete och våra certifikat.

  Hållbarhet – en del av vår affärsidé

  Vi på Binar Solutions pratar inte bara om hållbarhet – det är något som genomsyrar hela vår affärsidé. Ökad effektivitet leder nämligen inte bara till ökad lönsamhet, utan även till en förbättrad arbetsmiljö och ett minskat klimatavtryck. Genom optimerade processer och tekniker, förbättrad arbetsmiljö, minskad energi- och resursanvändning, kvalitetssäkring och minskat slöseri bidrar vi tillsammans med våra kunder till en ekonomisk, socialt och miljömässigt hållbar utveckling.

  Kvalitet bygger långsiktiga relationer

  På Binar Solutions AB strävar vi efter att bygga långvariga och starka relationer med våra kunder, vilket ställer krav på en hög och jämn kvalitet. Bra kvalitet innebär för oss att vi uppfyller eller till och med överträffar dina förväntningar. 

  Vi tar ansvar

  Vi tar emot dina uttjänta produkter enligt förordning (2014:1075) om producentansvar för elutrustning. Genom att vara anslutna till FTI, Förpacknings- och tidningsinsamlingen, tar vi dessutom ansvar för att våra förpackningar återvinns.

  Hör gärna av dig om du vill veta mer!

  Kontakta oss
  Fabrik
  ISO logotyp

  ISO 9001 och ISO14001

  Vi är certifierade enl. ISO 9001 och ISO14001, vilket vi har varit ända från start. Vi strävar alltid efter att minimera både din och vår egen miljöpåverkan genom våra produkter och tjänster.

  Läs certifikat
  Binar bilindustri

  Prenumerera på
  vårt nyhetsbrev

   Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.