Vill du veta mer?

Fyll i ditt telefonnummer nedan
så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Logo Dynapac

  Binar Solutions hjälper Dynapac till ett bättre flöde

  Dynapac är ett svenskt multinationellt ingenjörsföretag med huvudkontor i Karlskrona, men har anläggningar i ett tiotal länder. För att maximera sin effektivitet och öka sin lönsamhet har man valt att samarbeta med Binar Solutions.

  En maskin från företaget Dynapac som Binar hjälpte att effektivisera produktionen för genom bland annat Takt, Andon och Visualisering.

  Dynapac grundades redan 1934 och anses idag vara världsledande inom tillverkning av anläggningsmaskiner som bidrar till hållbarhet och teknikutveckling. Företaget finns idag i flera olika länder med ett tiotal anläggningar totalt. 

  Utmaning

  Inom Dynapac arbetar man ständigt för att utveckla och effektivisera sin verksamhet. Som en del av sin lean-filosofi och strävan efter ständiga förbättringar valde man att kontakta Binar Solutions. 

  Lösning

  Tack vare Binar Solutions har man idag implementerat en mängd olika funktioner för effektivare produktion och förbättrat beslutsunderlag. Detta sker genom flera olika produkter och system. Bland annat Takt, Andon och Visualisering. 

  • Takt handlar om att hålla en jämn produktionstakt och undvika kraftiga svängningar. 
  • Andon innebär att man får möjlighet att larma eller stoppa produktionen direkt ett fel upptäcks. 
  • Visualisering handlar om att förbättra informationsflödet och skapa transparens, så att samtliga medarbetare ska kunna ta bästa möjliga beslut.
  Se fler kundcase
  Binar bilindustri

  Prenumerera på
  vårt nyhetsbrev

   Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.