Vill du veta mer?

Fyll i ditt telefonnummer nedan
så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Hur kan ni göra vår industri ”smartare”?

  Binar Solutions digitaliserar industrin genom ett smart, modulärt produktionssystem bestående av egenutvecklad hårdvara och mjukvara.
  Genom vårt system kan maskiner och produktionsprocesser bli uppkopplade. Vilket innebär att de kan samla in data samt kommunicera med varandra och sin omgivning.

  Vi kan spara och överföra viktig data från varje produkt i din produktion. Det överförs till ert affärssystem eller en separat databas så att ni får full spårbarhet. Därmed kan ni säkerställa en hög kvalitet. Genom att ha en s.k. smart fabrik följer ni med i utvecklingen av industri 4.0. Det innebär stora konkurrensfördelar med högre produktivitet, större flexibilitet och ett ökat beslutsunderlag.

  Exakt vilken eller vilka lösningar som är bäst för varje kund varierar. Vi har bland annat vårt eget MES-system BPS (Binar Production System). BPS som är ett övergripande system som övervakar, stöder och optimerar produktionsprocesser och som är enkelt att anpassa efter kundens unika förutsättningar och önskemål. BPS är ett bra val oavsett om man använder det som en helhetslösning eller kopplar till befintliga system.

  Med egen utvecklingskompetens inom industriell elektronik och mjukvara kan vi även ligga i framkant med innovativa lösningar och snabbt ta fram smarta verktyg utvecklade efter era specifika behov. Genom uppkopplade poka yoke-verktyg kan ni undvika misstag redan innan de sker, samtidigt de bidrar med kvalitetsdata och ytterligare spårbarhet i produktionen.

  Har du fått svar på din fråga?

  Kontakta oss om du behöver ytteligare hjälp.

  Kontakta oss
  Binar bilindustri

  Prenumerera på
  vårt nyhetsbrev

   Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.