Vill du veta mer?

Fyll i ditt telefonnummer nedan
så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Vad är Put to light och Pick to light system?

  Pick to light och Put to light är lagerhanterings system. Båda system använder sig av lampor som indikerar vilka artiklar som arbetaren ska plocka eller lägga undan i ett förvaringsställ.

  Pick to light-system visar vilken plats man ska plocka artiklar ifrån till en beställning. Lampor är monterade på ett förvaringställ och blir tända för att visa arbetaren var de kan hitta föremålen i stället.

  Ett put to light-system liknar ett pick to light-system. Men syftet med denna metod är att visa arbetaren vart föremålen ska läggas undan efter de har tagits emot.
  Här blir lampor tända för att visa arbetaren var han ska placera föremål i stället. Den kan man använda för en lägga bort process och lagerhantering.

  Båda systemen är designade för att förbättra noggrannheten och effektiviteten i lagret genom att minska behovet av manuell skanning eller sökning efter artiklar, och genom att ge realtids insyn i lagernivåer. De kan också hjälpa till att sänka arbetskostnaderna och förbättra säkerheten i lagret.

  Har du fått svar på din fråga?

  Kontakta oss om du behöver ytteligare hjälp.

  Kontakta oss
  Binar bilindustri

  Prenumerera på
  vårt nyhetsbrev

   Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.