Vill du veta mer?

Fyll i ditt telefonnummer nedan
så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Vad är Put to light och Pick to light system?

  Pick to light och put to light är båda typer av lagerhanteringssystem som använder lampor för att indikera var artiklar ska plockas eller läggas undan i ett förvaringsställ.

  Ett pick to light-system används för att ange platsen för artiklar som behöver plockas för en beställning. Den använder lampor monterade på förvaringsställ för att visa arbetarna var de kan hitta specifika föremål. Lamporna tänds när en beställning tas emot, och arbetaren följer lamporna för att hitta föremålen och plocka dem från förvaringsstället.

  Ett put to light-system liknar ett pick to light-system, men det används för att indikera var föremål ska läggas undan efter att de har tagits emot. Lamporna tänds för att visa arbetaren var han ska placera föremål i förvaringsstället. Den användes för att lägga bort process och lagerhantering

  Båda systemen är designade för att förbättra noggrannheten och effektiviteten i lagret genom att minska behovet av manuell skanning eller sökning efter artiklar, och genom att ge realtidsinsyn i lagernivåer. De kan också hjälpa till att sänka arbetskostnaderna och förbättra säkerheten i lagret.

  Har du fått svar på din fråga?

  Kontakta oss om du behöver ytteligare hjälp.

  Kontakta oss
  Binar bilindustri

  Prenumerera på
  vårt nyhetsbrev

   Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.